•   cha bw
    Tea for you, from China
                                     
                                             with Love ...

     Salut! Sunteți pe blogul "China Tea". Este blogul unde sunteți bineveniți mereu!
     Aici avem o atmosferă relaxantă, conversație  prietenoasă, povestiri   fascinante.

"Ginseng Oolong"

Ginseng Oolong

  Ginseng Oolong (Ceaiul Regelui) - un mix din ceai Oolong Premium, rădacini de ginseng, ceai Kuding și câteva plante medicinale chineze. Aceste plante sunt mărunțite, iar amestecul de pulberi obținut este amestecat cu frunze de ceai oolong. După prelucrare suplimentară se obțin granule. 

  Acest ceai mai este cunoscut şi ca “Ceaiul Regelui”. Provine din orașul Anxi, provincia Fujian. Este un ceai mai rar întâlnit în afara magazinelor de specialitate, dar veţi remarca gustul specific încă de la prima savurare. Primele infuzii de ceai prezinta o mixtură savuroasă între gustul intens dulce de Oolong şi o acrime uşoară de ginseng.

 Ginseng Oolong este un ceai excelent pentru introducerea nou-veniţilor în lumea ceaiului oolong. Gustul dulce puternic a primelor 3-4 infuzii demonstrează că ceaiurile tradiţionale merită să fie savurate fără zahar. Gustul și aroma de ceaiului nu poate fi comparat cu orice alt ceai oolong.  Cu fiecare infuzie obținută, gustul și aroma de ceai se schimbă treptat - de la ginseng la oolong.

 

Legendă

  Exista o legendă despre un călugăr ce avea 130 de ani, pe timpul dinastiei Tang (secolele VII-IX.) A venit într-o zi el la curtea împăratului și surprins de vârsta și de energia pe care o avea bătrânul, împăratul l-a întrebat, "Ce fel de medicament minune îi permite să se bucure de viață pentru atât de mult timp?"

 Călugărul, râzând, i-a răspuns: "Sunt dintr-o familie săracă și niciodată nu am băut medicamente, doar că îmi place foarte mult ceaiul de ginseng". Acest ceai îmi oferă un val considerabil de putere și energie care îmi permite să trăiesc atâta timp.

 

Proprietăţi terapeutice

 Ginseng Oolong este un ceai pentru combaterea oboselii fizice și mentale, îmbunătățind concentrarea. Stimulează sistemul nervos central, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular și are o influență benefică asupra activității sexuale a bărbaților, măreşte producţia de spermă şi ajută la obţinerea unui orgasm mai intens atât la femei, cât şi la bărbaţi. Acest ceai are proprietăți uimitoare. El îţi dă energie, întăreşte organismul şi toate acestea sunt datorită plantei de ginseng.

 O ceaşcă de ceai de ginseng băută pe stomacul gol, de două ori pe zi vă va îmbunătăţi vizibil starea generală de sănătate. Și dacă o să consumați acest ceai în mod regulat, numărul de zile însorite pe an se vor dubla!

 

Consumând acest tip de ceai, puteți câștiga tinerețe veșnică și longevitate!

Dorești să fii la curent cu ultimile noutăți de pe Blogul China Tea? Atunci abonează-te!

Ceaiul dvs. preferat

Ceai Alb - 19%
Ceai Verde - 14.3%
Ceai Oolong - 28.6%
Ceai Roșu - 4.8%
Puer - 33.3%

Total votes: 21
The voting for this poll has ended

Localizarea Magazinului China Tea