•   cha bw
  Tea for you, from China
                                   
                                           with Love ...

   Salut! Sunteți pe blogul "China Tea". Este blogul unde sunteți bineveniți mereu!
   Aici avem o atmosferă relaxantă, conversație  prietenoasă, povestiri   fascinante.

"Cele mai sănătoase ceaiuri"

 Без имени2

China Tea recomandă câteva tipuri de ceai cu ajutorul cărora poți să duci un stil de viață sănătos :

 1. Ceaiul alb împiedică apariţia ridurilor. Este sortimentul de ceai cel mai puţin procesat, find foarte bogat în polifenoli. Ceaiul alb conţine un antioxidant numit ECGC care împiedică depunerile adipoase şi apariţia ridurilor. Datorită acestui antioxidant, ceaiul alb protejează colonul de cancer.
 2. Ceaiul verde.În urma studiilor care s-au făcut, s-a demonstrat că ceaiul verde este una dintre cele mai vindecătoare băuturi care are efecte miraculoase asupra sănătăţii în general. Conţine substanţe care joacă un rol important în termogeneza, un proces metabolic care previne absorbţia grăsimilor şi ajută la arderea caloriilor din organism.
 3. Ceaiul oolong este un tip de ceai asiatic semioxidat, cu o aromă mai puternică decât cea a ceaiului verde. Ceaiul Oolog se situează între ceaiul verde şi ceaiul negru. Acest tip de ceai este recomandat pentru pierderea de centimetri în talie graţie rolului său activ împotriva celulelor adipoase. Un studiu arată că efectul poate fi văzut chiar şi în lipsa unei activităţi sportive. Ceaiul Oolog trebuie consumat de 4 ori pe zi, de preferinţă, o ceaşcă la fiecare masă.
 4. Ceaiul Puer.Beneficiile acestui ceai sunt într-adevăr remarcabile, adesea cunoscut sub denumirile de “Tonicul Minune” sau “Ceaiul Medicinal”. Se crede că ceaiul Puer face minuni în cazul bolilor de inimă şi al cancerului, controlează diabetul, detoxifica organismul (poate vindeca şi dizenteria), ajută la digestie şi la pierderea în greutate, îmbunătăţeşte vederea, reface circulaţia sângelui şi are efecte anti-îmbatrâ
 5. Ginseng Oolong îmbunătăţeşte viaţa sexuală şi combate disfuncţiile erectile. De asemenea, măreşte producţia de spermă şi ajută la obţinerea unui orgasm mai intens atât la femei, cât şi la bărbaţi.
 6. Ceaiul de hibiscus conţine inhibitori cu enzime care descompun zahărul şi amidonul. Prin descompunere, este redusă absorbţia de glucide în organism. Ceaiul de hibiscus ajută la pierderea în greutate şi menţinea masei musculare. Ceaiul este recomandat pentru diete, pentru scăderea colesterolului şi pentru efectul său diuretic.

 

Dorești să fii la curent cu ultimile noutăți de pe Blogul China Tea? Atunci abonează-te!

Ceaiul dvs. preferat

Ceai Alb - 19%
Ceai Verde - 14.3%
Ceai Oolong - 28.6%
Ceai Roșu - 4.8%
Puer - 33.3%

Total votes: 21
The voting for this poll has ended

Localizarea Magazinului China Tea